Followers

Monday, 4 April 2011

.:budak sakit kena operation:.

jumaat aritu sebelum balik perak singgah hosp sungai buloh tgk anak buah aku kat ward hospital sungai buloh.. esok nak buat dental operation cabut 6 batang gigi.. kesian pun ada nanges je..





 


 

 
 


tapi budak active biasa la hari operation petang tu keluar, dah belari dah kesana sini macam tak de pape terjadi pun... haiihhh kita yang risau takut la bentan ke apa kan... dah sihat dah dia alhamdullilah..:-)

3 comments:

NM02 said...

aper??? cabut 6 batang gigi? oh em jiii...

yatt said...

NM02 : haah budak katil depan dia lagi la 12 batang gigi.. susu formula sekarang ni tak elok la, ada gula tambahan... doktor kata sbb susu gigi ramai budak jadi mcm tu...kesian..

cakcibo said...

alahai!!! kesiannyer..kecik2 dah kena cabut gigi byk lak tu sekaligus...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...