Followers

Tuesday, 5 April 2011

.:reunion sekolah menengah:.

orang nak buat reunion kitorang pun nak buat jugak kan.... pastu penattt...

tempat kejadian adalah di Teluk Batik Perak

ingatkan senang rupanya susah gak nak handle semua ni... nak2 lagi aku yang jadi ketua organizer nyer...aku lak jenis emo manjang..... stress je kejenyer, sampai hubby pun tak bagi aku buat... 

bukan pe kesian nengok aku buat.... tapi mengenangkan dah ramai yang bersungguh-sungguh nak buat aku pun cekalkan je la hati buat jugak....bila semua sucess rasa cam best pulak.. berbaloi dapat jumpa balik kwn-kwn yang dah lebih 10 thn tak jumpa......mula la macam-macam cerita dulu-dulu keluar...

best sangat semua sporting walaupun mulanya ramai yang konon tak nak join sukaneka..at last semua turun gak join sekali, bila tengok cam best je kan....siap mintak reka2 lagi games sbb tak puas games 3 jenis je...



ready for 1st game - isi air dalam botol



the groups....



gigih berlari ke laut ambik air pakai tangan then isi air dalam botol tu







lelaki-lelaki bujang yang ramai join sebenarnya yang perempuan berapa kerat jer , almaklumla perempuan ni payah sikit nak join kannn... laki tak nak join la, laki tak bagi join la, anak kecik la, anak tak de sapa nak jaga la, biasala masing-masing dah de commitment.... so sesapa yang ada je la join......


yang ni 3rd game after lunch kitorang buat cari gula-gula dalam tepung.... games ni paling best sekali abes semua org muka penuh dengan tepung gomakkk....



ni last game pecahkan belon.... nak tiup sampai pecah memang aku tak berani.... sudahnya  yang lelaki tiup semua belon..... past aku bagi idea just pecahkan je belon yang ada tu... hahaha mengelat cukup pandai aku.....






sesi penyampaian hadiah... group aku la JUARA..... tak de pakatan ye.... 
orang jujur memang selalu menang... HAHA





tis is my group.... 














hubby get ready nak naik banana boat....kasi chance kat photographer tak bertauliah berbayar  berehat jap...







lepas event separuh daripadanya join makan-makan ikan bakar kat lumut... 







bergambar beramai-ramai... utk kali terakhir hari tu......

 
  

last but not least gambar tuan punya blog berlatar belakangkan sampah sarap yang berselerakan....sekian....


syukur alhamdullilah semua program berjalan lancar... tak de sebarang rungutan yang didengar... we really enjoyed our moment together.... best sangat.... :-)

4 comments:

Zaidah said...

bestkan dapat bersama rakan2....reunion kat pantai...

anzalna said...

bestnyer yatii..program mcm ni..happy happy happy

nanti bley la kita buat program utk reunion uitm kita ...baru la fun..

yatt said...

zaidah : tu la sekali sekala best gak buat mcm ni kan??

izan : ok boleh ko arrange confirm boleh :-)

Azueriena Norash said...

swonott nyer reunion...teringat kesah2 lama kann...siap buat telematch tu......tapi tu ler kalau nak anjurkan tu memang payah....cakap senang jerk kann...hehehe...anyway nampak heppi jerk tuu ok ler tuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...