Followers

Wednesday, 13 July 2011

.:Buffered Earning plak muncul:.

baru nak cash out tengok-tengok arini datang opis BE pulak muncul....alhamdullilah...:-)

tak jadi la nak cash out nampaknya tunggu campaign ni stop dulu baru cash out... 



orang dah jenuh dah cash out kannn... aku baru nak nak merasa... hikhik....

TQ Nuffnang... Double... Triple... SAYANG KAMOOO!!!

4 comments:

Mrs Nazar said...

orang dah kemana hala dah mengcash2 kan duit nieh....

aku ni campaign2 ni pun aku tak paham2..mcmana la nak dapat duitnyer..ada tok guru pun tak mo ajar...

Umiey said...

tu la pasai yatt..tlg la ajorkan heheheheheh

yatt said...

izan umiey : serius... nanti kalau dia nak dtg dia dtg sendiri... sabar tunggu masa korang akan sampai... aku pun tak berapa paham sebenarnya tp tetiba je dpt... alhamdullilah... dah dkt 3 bulan tak bukak acc nuffnang tup2 ada BE plak... terkejut gak

Anonymous said...

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]gaming pc[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-computers]intel core i5 gaming pc uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i3-gaming-laptops]core i3 gaming laptop uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-keyboards]gaming keyboards[/url]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...