Followers

Thursday, 28 July 2011

.: jom order handmade craft :.

arini sangat tak de keje dan sangat la boring.... boss tak de semua rakan-rakan seperjuangan pulak busy dengan kerja masing-masing... aku yang merayau-rayau keluar dari bilik ni menjelajah ke tempat rakan-rakan tapi tidak dipeduli lantaran masing-masing sangat la busy.....


tak pe aku paham.... hikhik..... abes nak buat apa??? apa lagi sesi menjalajah blog entah sapa-sapa pun bermula......


dan saya terjumpa blog ini.......

sangat shomelllll...... memang tengah sibuk nak mencari card holder pun 

purse aku tu dah mcm nak memuntahkan semua isi dalam nyer.... dalam tu dah ada 18 card dah kalau la purse aku tu leh menjerit aku rasa dah menjerit dah aku dok sumbat segala macam dalam tu.......


ok berbalik kepada cerita tadi.... tetiba rasa nak order.. Handmade card wallet tu.... geram sangatttttt comellll kan???? 



small wallet






Passport sleeves











ini rupa purse saya yang dah tak sanggup menanggung derita...

jom kita order ramai-ramai... hihi

10 comments:

Umiey said...

yatt, yg polka dot tu comey la...kiut miut..

Umiey said...
This comment has been removed by the author.
...sWeeT uMi... said...

yati, cantek2 la design dia...suke tgk...t leh la oder ni hehehe (ntah bile la nak oder nye kihkihkih )

mawar (^_*) said...

sngt comei tp nape nama butik len mcm je =p
hikhikhik.....

RaFFLeSiA MeRaH said...

kretip nyerrr....lawa....

yatt said...

umiey : kan... ada mcm2 fabrics lagi

k.ima : jom2 kita order jom

aien : sengal kan ko aku tau la nak kawen... pikir lain je ko kan...

raflessia merah : kretip sangat kan... kan best kalau kreatif mcm tu leh buat sendiri jer..

mysha said...

siYEss caNtek kak.. taK nmpK mcM handmaDe pun.... cLass + faBolousSSS!!!

lieyalatif said...

e'eh...comel kooooo......ni kalo aku beli sah2 kene beli extra...sure due badek tu nakjugak huhuhu

WuMing said...

Syok laa tak busy... Boleh menjelajah blog-blog yang ada kah M'sia ni...

WuMing said...

Cantik juga... Sesuai untuk wanita laa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...