Followers

Monday, 11 July 2011

.: family day opis- part 1 :.

morning semua....

arini nak cerita pasal family day opis ari sabtu lepas kat Kemunting Beach Resort Pengkalan Balak,Melaka...

Family day ni kitorang buat kecil-kecilan.... satu unit jer...yang pegi nya tak la ramai mana tp ok larr enjoy jugak....







aku ngan hubby gerak dari Nilai kul 12.30 dalam kul 1.45 cam tu sampai la kat resort ni... pegi awal skit sbb aku antara urusetia family day ni.....memang tak pernah pegi area sini pun.. kitorang guna GPS je... kitorang 1st sampai sini...sampai-sampai check in... pastu baru keluar pegi lunch sementara tunggu yang lain-lain sampai...

kalau ikutkan petang tu ada aktiviti tapi atas sebab-sebab tak dapat dielakkan ada yang tak sampai lagi so kitorang mana yang ada ni, just main bola tampar je petang tu... pastu bersiap2 untuk barbeque malam tu...







view dari depan hotel








kitorang buat barbeque sendiri, tak ambik pakej hotel.... buat kat tepi pantai... best skit... siap bawak tempat BBQ tu.... Boss punya... jenuh mengangkut dari Putrajaya...






malam tu punya la bnyk makanan... kalau mangsa kebuluran kat Uganda tengok makanan kitorang ni mau menangis....

 kitorang bawak ayam, lamb, pastu ada lak yang sponsor ikan... memang meriah la dengan makanan... 







My Boss dengan wife dia




malam tu kitorang buat tukar-tukar hadiah....







boss start cabut undi untuk acara tukar-tukar hadiah




Gelak besar boss ada la pulak yang bagi puting.....:-)





ni hadiah aku.... dapat kat officer ni... Cik Syu



aku bagi tikar...

biasa la dok kat Nilai...hadiah pun beli kat Nilai 3.. senangggg... hehe




aku dapat hadiah ni set pinggan ngan mangkuk ceramic dari Cik Ummu








disebabkan makanan terlalu banyak... diorang ni buat misi kemanusiaan.... bagi kat semua orang yang ada kat tepi pantai tu... makanan-makanan kitorang yang tak usik tu... tak baik membazir kan... haha.... nasib baik la sume orang kat situ ambik kalau tak berbuang je... sayang.....

aktiviti malam tu abes dekat kul 12 pastu terus balik bilik... penat gilerrr... esok pagi nyer sambung ngan acara sukaneka kat tepi pantai....


sambung next entry... :-)

4 comments:

WuMing said...

Wow... best nyer... Ni yang Buat WuMing Jealous ni... BBQ tepai pantai....

mawar (^_*) said...

wahhh...best nye (",)

yatt said...

wuming : memang best sangat..

ain : join jom.. next time

ekin mahmud said...

xtunjuk, mula2 dapat hadiah ikin dulu...
huwaa huwaa huwaa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...