Followers

Thursday, 21 July 2011

.; kemeriahan potluck di opis :.

ni cerita potluck kat opis semalam... konon-kononnya nak makan tengahari... sudahnya dari pagi dah melantak membawak ke tengahari sampai la ke petang... memang tak keluar dari opis beli apa-apa pun

makanan memang banyak giler..... ni kira sesi makan banyak-banyak sampai pengsan bangun balik sambung makan.... hihi



antara makanan-makanan yang disedekahkan untuk korban....




























rendang dan nasi impit memeriahkan suasana riang ria di hari raya kami....





ada puding caramel, bubur, puding jagung, nasi impit, rendang, kuah kacang, lauk pauk dan buah-buahan












ni baru 1st round.... lepas tu muka-muka ni la yang makan sampai 25 round... hihi 

memang best la sekali sekala buat makan-makan kat opis ni memang meriah sangat... tambah lagi buat potluck leh la kitorang share-share resepi sesama sendiri...


like sangaatttt.... :-)
p/s : thanks fydd, kshima, ellysa, kak aida, wani, yan, zura, herol, dan shila yang sudi menyumbangkan tenaga bawak makanan agar dapat dikongsi bersama... :-)


11 comments:

WuMing said...

Masak Lomak Cili Padi nampak Jelas di situ... caya lahhh.. Apa komen kawan-kawan?

yatt said...

haha nampak je WuMing ni... diorang ckp ok sedap tp tahap kepedasan menepati ciri-ciri org Nogori.. hihi...

Misz Liyana said...

bestnyer..tp x tulis pon mana satu yg ko masak yatt..heheheheh

Umiey said...

wahhhh bestnya...masak lomak cili api...

Fyda Rahim said...

i loikeeeeeee tooooooooo.. nanti kite bt lg.. tp jgn duk nk request aku bt macam bende yg aku xtaw.. haha.. <3

Rose Emely said...

hadek suke...hadek suke...

sebab sumer pic yg di upload ade gambor hadek...

i loike....hahahhaa

mekaseh kpd dirimu jua...

yatt said...

yana : aku bawak masak lomak cili padi tu la yang..

umie : tu la smlm kalau datang E6 dapat makan2 free.. heeh

fydd : haha lepas ni memang aku paksa ko buat puding roti aku tak kira.. aku dah teringat2 dah ni.. wehhh


lisa : kahkah... betol la lepas fydd cakap baru aku tgk sume nmpk je tangan ko, jari ko, muka ko.. hishhh buruk lantak sungguh

Shima Md. Zahar said...

hahaaha.. i like toooo.. balik melantak lagi,... semlm perut kembung dengan nasi impit kariikan dgn rendang .. adeeeeiiii..

a-ah semua pic gambar misot.. dlm camera akk lagi banyak tangan domok dia...

len kali kita wat lagi ek

mysha said...

waH meRiah kaK... beLom jaMuan aRi raya lagik ekekeke

~izan~ said...

mesriah mmg meriah..seronok n selera je mkn ramai2 kan =D

| SUE | said...

wahhhh! kira menyambut puasa la ni yer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...