Followers

Tuesday, 12 July 2011

.: family day opis -part 2 :.

sambung cerita family day semalam...

pagi ahad tu bangun breakfast dalam kul 9 mcm tu kitorang start telematch kat tepi pantai



view dari balcony bilik






 CC selaku emcee dan referee untuk telematch




sebelum start kitorang buat Stretching dulu....


ni adalah coach tak bertauliah....hihi












pastu buat poco-poco pulakkkk....aku tak reti pun even dah berpuluh-puluh kali buat...
so hentam jer larr... orang pusing aku pun pusing gak...hihi





ni antara telematch yang kitorang buat... bowling kelapa.... pastu kitorang buat isi air dalam botol, tiup tepung cari gula2, baling belon dan ikat kaki

cuma gambar ni je yang sempat ditangkap... gambar2 lain tak tgkp disebabkan cameraman nyer pun menjoinkan diri dalam semua acara.... tripod pun tak bawak... maka gambar semasa telematch berlangsung adalah TAK ADA...



hamper nyer ada 2 je ye... sebab kitorang pun cuma ada 2 group je... hehe




group aku adalah JUARA.....




ni group yang TAK JUARA.... kiki







tangkap gambar ramai-ramai...




dah pandai buat selerak... pandai-pandai la mengemas balik ye....



si kecik ni juara musical chair.... aku nak hadiah tu... dia yang dapat... HAHA


walaupun kitorang cuma ada 19 orang dewasa 2 orang kanak-kanak dan 2 orang baby... tapi tetappp meriahhh dan berjalan dengan lancar....

so lepas ni leh la buat lagi.....kowtttttt.... 


okeh abes dah citer family day....SEKIAN, TERIMA KASIH... :-)

2 comments:

WuMing said...

Group tak juara...kah..kah..kah.. Eh.eh.. lupa plak... Coach nampak sihat saja

yatt said...

haha... tak baik tau.. coach tu memang terlebih sihat.. lepas family day terus MC 2 hari haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...