Followers

Tuesday, 26 July 2011

.: Tako Tao..Sedap ke?? :.


sapa penah makan?? of course la penah kan.. aku jer yg baru rasa kot....

aritu pegi JJ lalu area sushi tu.. ternampak la tako tao ni... tetiba teringat la 2,3 blog yang aku baca pasal tako tao ni sedap... aku pun terus beli...

rupanya ada bnyk flavor la pulak ada Octopus, Prawn, chicken & cheese, Unagi, Abalone... aku tak tau nak ambik pe octopus aku pikir sama mcm sushi king so aku try la chicken & cheese.....




ye la lain org lain seleranya kan??

aku rasa berganda-ganda sedap lagi Takoyaki kat Sushi king  

ke sebab aku memang hantu sushi.. :-)


rupa dia mcm ni




image ehsan dari google :-)

11 comments:

Shima Md. Zahar said...

sushi jom.........

pnsusu said...

tak pernah mkn.....sushi sushi

yatt said...

k.shima : jommmmmm khamis ni...

pn su : try la... sedapp hehe

DaZzlingLilLy said...

i have no idea what is dis..haha..kesian bebenor..u tak letak pic dia ke yatt?..

WuMing said...

Minta maaf Yer Cik Yatt... WuMing pun belum pernah try... Malu nya....

yatt said...

lily : tak pulak dia bulat2 lebih kurang mcm bergedil tu...

WuMing : tak la wuming saya pun baru je try sbb tgk org dok mkn hehe..

~izan~ said...

terbayangkan bergedil haha,kampung btol izan ni..keke..

eh yatt nk resepi kek kan,ada check email tak?

yatt said...

izan : hehe memang mcm bergedil pun....alamak tak check pun nanti saya check k

WuMing said...

Nak kena try nii...Penang ada tak?

yatt said...

biasanya ada jual kat dalam Jusco Wuming...

| SUE | said...

suka octopus!....

pstttt: kat JJ maluri punyer best taww!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...