Followers

Monday, 25 July 2011

.: humble chef lagi dan lagi :.

sabtu aritu plan nak pegi kenduri kawen kat temerloh tapi malangnya last minit tak jadi sebab hubby boleh la pulak tetiba ada meeting kat opis... aku dah bersiap2 dah kat rumah sekali dia call ckp tak leh balik awal boss buat meeting... dia balik pun dah petang sangat kalau pegi temerloh mau malam baru sampai... so we decide not to go 

walaupun berat hati terpaksa la sms kwn aku ckp tak dapat attend wedding dia..

disebabkan aku dah makeup-makeup ajak jugak hubby kuar pegi jalan-jalan buang masa.. hubby bawak pegi JJ bukit tinggi...sbb aku tak penah pegi situ... 
 pastu tengok bola Malaysia vs Singapore kat sunway...

balik dari sunway hubby lak ajak pegi humble chef.......disebabkan tak dapat makan kat sini last time, aby ajak pegi lagi aritu... tapi kali ni call dulu, tak la  buang masa je pegi-pegi, pastu tutup mcm aritu kan....

dah call, dia ckp bukak kitorang terus gerak dari sunway pegi damansara



 



happy faces ~ sbb dapat makan kat sini hihi




oooo kali ni kitorang siap-siap beli air kat Mc'd nearby sbb kat sini kan jual air tin tu jer...

 











macam biasa order olio lamb spagheti satu untuk hubby satu untuk aku




 dan lamb omellete sorang 2 - sedappppp sangatttt dalam ni de lamb yg sangat banyak  + melting cheese... yummmmmm




hehe.... menganga sampai macam tu sekali...

kitorang suka makan kat sini.. lepas sekali pegi aritu hubby tak abes2 ingat nak makan kat sini.. pantang lalu pegi rumah kakak aku kat sungai buloh mesti ajak singgah... :-)


info  : kat sini bukak lewat tau.... 10 pm onwards

Address:
Pusat Bandar Damansara,
(next to McDonald's by the flyover bridge road),
50490 Kuala Lumpur
Tel: 014-229 6854 (Rosman)

10 comments:

lieyalatif said...

ish ko ni...buat aku terliur jek...kalo tak pikirkan si kecik ni ade, mauu aku terjah gak outing mlm2 .....

~izan~ said...

mesti sedap ni tu psl selalu dtg yer..cer list harga dia plak hehehe..

Shima Md. Zahar said...

yatt..... terliurrrr nak gak.... tp tak tau tmpt... slurrrpppp..slurrrpppp .. air liur menjejes....

yatt said...

lieya : tunggu dak dayyan beso skit ko pegi ler.. hehe kat sini bukak lewat tau...

izan : done.. letak price dah hehe

shima : ala kak senang gak nak cari... ni kat pusat bandar damansara

WuMing said...

Tak leh pgi Temerloh pun tak apa laa kalau macam tuu...

yatt said...

tak baik tau WuMing... hihi saya dah makeup2 dah.. kecewa la gak tak dpt pg makan ikan patin masak tempoyak hikhik

Umiey said...

yatt, cer citer kt mn tu..xpenah try la...nmpk best

yatt said...

umiey : ni kat pusat bandar damansara.. yatt dah letak address tau..:-)

faRhaNa said...

yatt..sedapnye..:-)
tgk yatt mkn pun dh terliur..hihihi

yatt said...

farhana : memang sedap tau.. kena pegi try ni!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...