Followers

Monday, 19 September 2011

.: bonanza raya untuk peminat fareeda :.


sempena bulan syawal ni fareeda bemurah hati sangat nak bagi diskaun kat semua peminat-peminat, pemakai-pemakai, pembeli-pembeli tudung dia... i like sangattt

aku memang like fan page fareeda kat FB sekali tgk-tgk dia soh email gambar raya sekeping (wearing fareeda shalws) untuk dapatkan diskaun, aku pun ape lagi.... zassssss terus la email....

 disebabkan raya tahun ni aku beli tudung fareeda, ada la peluang dpt diskaun...lagipun kedai dia kat bangi je... kalau kat KL pun aku tetap terjahhhh hehe...nikan pulak sekangkang kera :)



aku hantar gambar ni..... wit my niece sofea zulaikha yang shomelll momelll

gambar aku terpilih 10 september aritu... so dapatla diskaun untuk beli lagi tudung-tudungan di sinunn... TQVM fareeda...:)

tapi sampai sekarang tak pegi-pegi lagi.. tak pe bulan syawal sampai 28 september, ada masa lagi.. aritu sblm raya sempat la merembat 2 helai shawls kat bangi nun...

haaa.. sapa-sapa yang tak antar gambar lagi cepat-cepat la antar..leh dapat diskaunnnn... diskaun RM10 ke RM20 pun sapa nak bagi kannn.... :)


7 comments:

~izan~ said...

kena gmbr raya je ke yatt? time lain tak bley ek hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

mmg cantik-cantik kan? alamakkK! I tak tahu pun boleh dapat diskaun..sob.sob..Kalau kat Bangi tu banyak choice tak tudung dia?

DaZzlingLilLy said...

sayangnya diskaun cuma leh dapat kt butik bangi jer..huhu..jauh plak i nak gi..tu yg i malas nak hantar

yatt said...

izan : boleh kot.. gambar bukan raya pun hihi

shinnaz : bnyk jugak shinnaz... tp kat bangi ni dia jahit sikit2 kdg2 u dtg tu sikit je tudung dia.. tak jahit lagi la kot

lily : haah lily betul kat bangi je.. tu la jauh plak u nak dtg hehe semata2 diskaun RM10 :)

...sWeeT uMi... said...

patut la cantek je yatt pakai...tudung fareeda rupanye hehehe

MRS. K said...

i pon dah emel, tapi tak kua lagi.. huhu

yatt said...

kak ima : ye kak ima.. tudung yg cantekk kiki..

mrs. K : tu la i antar lama dah.. tu yg cpt je kuar muka tu..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...