Followers

Monday, 19 September 2011

.: makan-makan @ red wok :.

ni gambar last week... actually last week birthday hubby, aku nak belanja la makan..balik keje tu mintak dia pilih nak makan kat mana, memandangkan kitorang ni agak jauh dari KL, then dia pilih nak makan kat red wok bangi jer.. dekat skit...

ni kali ke 2 kitorang datang makan stimboat kat sini... ok la, boleh tahan hubby yang minat sangat sbb ada grill sekali kat sini... aku ikut jer dah kata birthday man kan.. :)

jom layan gambar-gambar


 ni muka tak sabar nak  makan sampai orang nak ambik gambar pun dah tak nak dah....mcm biasa la kena paksa bergambar :)

 

masa nak keluar tu, beria nak pakai baju ni.. sbb birthday dia yang ke-27.... tu yg sibuk nak pakai baju no 27 tuhh :)



 
steamboat & grill - RM33 seorang





 




 antara choices yang ada lebih kurang kat flaming jugak la kat sini tp bezanya ada grill









 


 tak sabar sungguh... tak sempat duduk dah makan.. hehe




  sushi pun ada jugakk... tp 3 jenis je.. hihi











 jom makan dulu.....




ok dah kenyang jommm balikkk :)

8 comments:

~izan~ said...

yatt,kena bukak satu blog utk review tmpt mkn aje hehe..semua tmpt2 yatt gie best2!

♥ ROS ♥ said...

wah bestnyer.. sdap nmpak.. btul kata izan tu..hihihi

misya said...

terliur la

ekin mahmud said...

hai yatt..
sedap nye mmg dah terliuq ni tengok
boleh masuk dalam list JJCM..heheehe

yatt said...

izan : malas la izan nak bukak blog lain.. campur haduk je kat dalam ni sekali.. hihi

ros : try la pegi ros, boleh la sedap gak

misya : :) kena try la kalau dah terliur ni :)

yatt said...

shikin : haa pegi la terjah pe lagi.. dekat je :)

Nava Krishnan said...

Worth the spread looking at the pics of all the food.

Rose Emely said...

wahhhh...rindu2!
nak pi jugak laaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...