Followers

Friday, 23 September 2011

.: makan-makan @ chillis :.

ni gambar makan-makan kat chillis pulak, kitorang makan pun lite-lite je... makan kat sushi berapa bijik sushi je... tak kenyang mana pun sudahnya heret diorang ajak pi chillis pulakkk.. pun makan lite-lite jugakk tp buatkan aku kenyang sampaikan malam kat rumah tak makan dah











 




















berposing-posing sakan kat sini sampai berkali-kali mintak waiter tu snapkan gambar pakai BB lar... punya nak upload gambar kat FB masa tu gakk... 

semata-mata nak tag lagi 2 org kawan baik aku yang jauh di penang nunnn...



 





 gossip apa la tuhhh... dengan tangan-tangan sekali

 

 tak abes-abes BB ditangan..... apa lagi tak lain tak bukan ber Facebook 24/7 ..hihi











kitorang just order ni.. chocolate molten cake yang yummylicious







 dan ini... Triple Play



tu pun dah kenyang giler dah..... dok melepak kat sini je la sampai berjam-jam... 

macam-macam benda yang dibincangkan start dari perihal gathering, masuk plak ke pasal nak further study sama-sama lar..... tapi satu decision pun tak buat....hahaha

nampak gayanya kena jumpa lagi ni... :)


4 comments:

misya said...

nampak makan pagi2 ni semua sedap

yatt said...

misya : tu la misya saya pantang nampak makanan tak kira dah pagi ke petang ke tgh malam memang sentiasa sedappp hikhik

WuMing said...

dua kali lite-lite ni...

Norah said...

thanks la sebab amik gambar byk2, hehe..

if kat kl x dpt la aku ngedate camni, anak2 nk boh katne? if korg dtg sini, dpt la kot jln2 mkn2 camni :D ada org bole tlg tgk the boys..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...