Followers

Thursday, 22 September 2011

.:makan-makan @ sushi king :.

pegi midvalley semalam boleh lak diorang ni bawak aku lalu depan sushi king aku apa lagi terus paksa diorang teman aku makan... dpt sepinggan dua pun jadi la melepaskan kerinduan makan sushi.. memang dah lama giler tak pegi makan...

diorang plak tak biasa makan.... aku cakap duduk je, teman aku makan.. hahaha tak pasal-pasal kena paksa...





order air green tea jerrr.... selain untuk kesihatan... ia jugak untuk penjimatannn air ni adalah FREE









aku mcm biasa la makan salmon nishoku ni.....










posing jer lebih ni makan nyer tak pun...bagi rasa tobiko terus nak muntahh.... hihi..
minum green tea pun luah balikkkk.... 

ayoooo muka dah mcm jepun dah... tp tak leh terima makanan jepun..huahuahua






makanya makan la aku sorang-sorang..... yg lagi 2 org berposing jerr...





 



tobiko cheese yang bisa buat aku terliurr....  





sudah nya makan jugakkkk...







takoyaki satuuuuuuuuuu!!!! 

sapa-sapa tak makan sushi, kalau datang sini teman member, sila order takoyaki ni jer... sbb dia tak rasa pun mcm sushi yg mentah2 tu... yang ni sotong yg digoreng dengan tepung....confirm tekak korang boleh terima

aku upload gambar, aku yang terliur... haha ok la chowwww :)

2 comments:

WuMing said...

Sambil makan , sambil posing... Klass gituuu....

misya said...

kalau tak biasa mkn japanese food mmg tak leh terima tekaknya,tp i like

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...