Followers

Monday, 14 February 2011

.:alat makeup utk my little niece :.

si anak dara kecik aku tu sibuk nak bermakeup la pulak skrg... pening kepala kakak aku

pantang beli compact powder baru semua dia punya, blusher la, lipstick la semua yg akak aku punya jadi dia punya plak dah... sudahnya akak aku sms tnya aku kat mana de jual makeup utk budak2 mana la tau nak beli kat mana... 

kesian punyer pasal, aku beli je yg ni haaa... risau gak kang pakai2 kang kecik2 dah rosak muka... jenuh la plak.... yg ni ok kot.. johnson ngan lipice.. baru beli yg ni jer tengah dok mengumpul la ni.. nak beli perfume, blusher ada ke?? hishhh anak dara tecit sorang tu...nak keluar je mintak kat mama, "mama nak liptik" haiiihhh so cute...hikhik


semalam akak aku call, si syaza sibuk nak ckp ngan aku, cakap-cakap., tak sempat dah nak hello ke apa ke terus tanya "acu bedak kakak ada tak? nanti acu bawak balik kampung ye bagi kat kakak" kemain lagi....

dia dah siap-siap pesan kat mama dia " mama punya bedak kakak dah belikan, bedak yang acu beli tu, kakak punya mama jangan pakai tau" aduiilarrr minah sorang tu....kecik-kecik dah pandai nak bermakeup...esok dah besar jangan ko buat botox sudah la anak oiii... ;-)

2 comments:

illa said...

Salam..wah mesti suke budak tecit tu dapat set mekap dari yati..Budak kecik tak elok pakai lipstik org dewasakan..kang mengelupas bibir kang..hihik

yatt said...

illa : ha tu la risau gak budak2 kang jadi apa kang kecik2 dah nak bermakeup-makeup tp kesian pulak ari2 mintak heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...