Followers

Monday, 28 February 2011

.:weekend - makan kat Antan Bantura:.

weekend aritu punya la tak tau nak pegi mana, aku just nak keluar cari shawls je, nak cari shawls nyer malam tapi kul 4 cm tu dah kuar dah dari rumah... then ajak hubby pg shah alam sudahnya tak de keje melepak kat tasek shah alam tu kat situ ada satu cafe, lepak-lepak makan la kitorang kat situ sambil-sambil tgk orang naik boat, berkenu bagai



posing dalam bilik sebelum keluar :-)



boat yang kat belakang tu bawak org ronda-ronda tasek...budak2 suka la kan naik boat2 ni haa... siap bunyi2 hon lagi kuat giler terkejut kitorang... hahaha jakun la kata tak pernah seumur hidup lepak kat sini... hihi















kitorang dua-dua order chicken grill ni... boleh tahan la western stail orang melayu...
sedap jugak 


ni muka orang tengah diet..

hari ni masuk hari ke -8 tanpa nasik.... good luck hubby!! 
dia diet, aku yang risau hari-hari tnya dia ok ke tak? lapar ke tak? nak makan nasi tak?  
aduiiii kang fengsan kang matilaaaa....:-p

8 comments:

mr_mrs mikko said...

mcm best jaaa mkn kat sini...
yesterday baru ja mkn western food..
oh no...
terliur balik..

yatt said...

mikko : haha tu la biasa la mesti terliur kan tgk mknn sedap2... best gak la sbb suasana tepi tasek tu :-)

☆ lieya latif ☆ said...

1. comey kooooo yatt!!

2. aku terliur..uwaaaaaaaaaa!!

Fyda Rahim said...

yatot: siyes ikhlas aku ckp.. ko lawa btudung. bek kekalkn. cun2..

yatt said...

lieya Fyda : iye2 aku akan kekalkan bertudung... huhuhu

Fairus Bin Mamat said...

BESTNYA MAKANAN.. YUMMMYYY.. :)

yatt said...

fairus mamat : mmg yummy badan pun dah naik berkilo2 dh ni hehe

Miecyber said...

Nyummy...

Tatu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...