Followers

Thursday, 10 February 2011

.:penang lagi - 2 :.

citer jalan-jalan kat penang lagi, malam masa raya cina tu tak tau nak buat pe nak masuk pulau, mak ngah kata nite market tak ramai org meniaga sbb raya cina so kitorang just pusing2 area situ je n singgah kat auto city ni, meriah btul kat sini bnyk giler restoran2 fast food n mcm2 kan... best nak makan apa sume ada kat sini dari yang mahal sampai la yang ke KFC sume ada... hehehe tetiba promote

k la jom layan gambar



 









pastu pegi la kitorang ke Sungai dua semata-mata aku ni teringin no nak makan mee udang yg dah lama giler aku tak rasa ni, last rasa masa kat Uitm dulu, kat SELERA SERI TAMBANG ni..... 

  

tapi malangnya.... rasanya dah tak sesedap dulu, allahualam la kan aku tak sure tekak korang tp bagi aku rasanya dah sangat lain compared to dulu2 punya rasa..... agak mengecewakan larr....

tp yang pasti ramai giler org adalah kat btol2 nak masuk sungai dua tu dari tol rupanya ada satu kedai 'CHAR KEOY TEOW SUNGAI DUA (telur ayam dibasuh) pernah dgr tak??? sedap ke tak allahualam la.... tp yg pasti cousin hubby pegi malam tu sampai polis traffic halau2 org yg parking tepi2 jalan tu punya la ramai mengakibatkan jam teruk kat situ.... Sedap sangat ke??? tak sanggup nak berenti entah berapa jam pulak baru dpt makan..... hihi

5 comments:

NM02 said...

bila la nak sampai penang lagik. teringin nak stay kat hotel hard rock

rATu kEBaYA said...

akak x pernah sampai ke penang lagi.. teinginnye nak pegi sna

yatt said...

NM02 : tu la saya pun teringin gak nak pegi Hard Rock insyallah satu hari sampai la tu..:-)

ratu kebaya : yeke kak? harus pegi ni... penang is the best place utk makan2 sampai tgh malam pun org dok makan lagi hiii

Mohamadazhan hjDesa said...

sempoi :)sedap ja char ktiew sg dua tu :)

yatt said...

mohamadzhan : ye?? boleh la try lain kali :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...