Followers

Tuesday, 8 February 2011

.: jalan-jalan penang -1:.

cuti raya cina aritu kitorang pegi penang, ngan MIL atuk dan nenek

ari rabu last week aku gerak pegi penang dalam kul 3.30 dah cabut dari opis, staff pun tak de cuma ada 2,3 org je kat opis ni, apa tunggu lagi cabut lar huhuhu masa pegi jalan smooth je kul 8 malam dah sampai penang dah kitorang stay kat rumah Pak ngah hubby kat taman siakap Seberang Jaya pegi penang pun sebenarnya sbb nak attend kenduri kawen kat sana... so mak atuk nenek sume pegi gak

kitorang tak pegi mana sangat lar just makan-makan kat gurney satu family, pegi tanjung dawai pastu jalan-jalan skit2 je kat pulau...



 sblm keluar smpt gak berFB


makan pasemboq


dapat gak makan laksa air itam ni, dah lama tak makan kat sini


makan-makan kat GurneyDrive






lepas makan bergambar satu family


atuk ngan anak pakngah yg sulong


parking jauh giler dari tmpt makan tu jenuh berjalan... rehat jap temankan atuk yg penat :-)

4 comments:

Cik Ila said...

huhu.bestnye..
cik ila dh lama tak mkn2 kt gurney..
teringin pulak nk merasa pasemboq.haha

yatt said...

haa tu la penang mmmg best...hihi

saya_arief said...

besh nye jalan2..
:D

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye yatt...aku bab penang ni mmg suke ....syorga makan...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...