Followers

Wednesday, 16 February 2011

.:lagi-lagi kenduri kawen:.


 gambar-gambar masa attend kenduri kawen aritu.... 

jom layan gambar je lar...


 




pengantin dengan tema shocking pink....dua-dua putih boleh la pakai pink ni.. hehe




cantekk kek dia...
 





sayer tangkap gambar gedik-gedik ngan hubby
 





 saya dapat ni.... pink jugakkk



ni kenduri the next day pulak.... shawls tak btoi... dah mcm mak aji pun ado... hoho





saya sedang mengumpul shawls tetiba cam suker je tgk org pakai.... tak sabar nak tgk collection jadi banyak...

** sekarang pegi rumah orang kawen dah pakai tudung... tapi pegi kedai sume blom lagi la, sedang berusaha ke arah itew :-)

2 comments:

NM02 said...

saya tak reti nak palai shawl..

yatt said...

senang je... lilit2 jadi la nanti.. tak pun cuba tgk tutorial kat you tube skrg bnyk tutorial cara-cara pakai shawls :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...