Followers

Wednesday, 23 February 2011

.:asam pedas claypot precint diplomatik:.

 kat precint diplomatik ada kedai baru.... baru ke aku yg tak tau hehe tp cafe ni nmpk cam baru lar...














cafe ni kecik jer.. menu dia pun tak berapa banyak sangat.... yg special kat sini dia punya asam pedas dalam claypot  tu..... boleh la kalau sesak2 teringin nak makan asam pedas kan...sedap gak.... tp sedap lagi kat kedai yang aku ngan hubby pernah makan kat area ampang..... kedai biasa je tp asam pedas dia meletoppsss.....dah lama tak gi makan kat situ nak pegi la tis week weeeehee...

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aku tingin nak try sini, sekali puan izah bagi review asam pedas die mcm ikan yg direbus dlm air cili boh terus aku lengah2kan nak pegi hahahaahah......

putu piring die pun tak msk mase pn izah pegi ari tu...tekak masing2 kan....

wei yg kat ampang tu ramai ckp sedap kan...nanti ko amik gambar tau!

yatt said...

tu la... aku pun tak la rasa sedap sgt... boleh la wei... yg tak best nyer ikan tu dia rebus ikan je pastu kuah siap masak, baru dia masukkan ikan tu..ikan tu cam tak mesra la ngan kuah dia... insyallah la kalau aku pegi huhu

Nava.K said...

Since asam pedas is my favorite, will check out this place.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...