Followers

Wednesday, 16 February 2011

.: makan kat Q-thai 9 avenue:.

dengar nama tempat cam best je kan?? tapi sebenarnya hampess hehe aritu balik keje aku tak tau nak makan apa dah ajak hubby singgah kat 9 avenue tu kat situ banyak restoran-restoran baru bukak 

 

kitorang tak lar try tomyam dia.. sbb masing-masing cam kenyang jer, kitorang order western
 



 

hubby order ni... sebabkan tak sedap so tak ingat nama huhu...kebab apa tah...





aku lak order ni, salmon with shrimp sauce kot nama dia pun tak sedap... :-(



sudahnya tak abes pun makan, salmon dia dah la tebal nak mampos setahun kenyang kalau makan.....pastu penuh ngan tulang besar-besar kalau tercekik confirm kiok terus .... kat sini ada stimboat jugak tak sure sedap ke tak... tp sebabkan dah rasa yang ni tak sedap terus tak selera nak try stimboat dia... 

6 comments:

saya_arief said...

sungguh menyelerakan.
:D

Nava.K said...

From what you have written, seems like the food does not really sound that good.

check out my blog under food venture, plenty of places if you looking for a place to dine out.

Lady of Leisure said...

sedapnya, lady suka masakkan thai.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

fuh ...tgk gravy ngan presentation mcm sedap...rupe2nye kureng yea yatt.....salmon ade tulang tu yg aku pelik tu.....

lizzscarf.com said...

salam, jom shopping scarf di http://lizzscarf.com/

yatt said...

arief, lady : nmpk je mcm sedap tp rasanya hampess.. huhu

Nava.K : thanks for the comment n suggestion...

lieya : haah wei tak sedap pun.. haha... tu la pasal tak pernah aku jumpa masak salmon ada tulang temulang plak...haha

lizzscarf : insyallah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...