Followers

Tuesday, 22 February 2011

.:kenduri kat perak:.


kat blog aku ni tak abes-abes entry pasal kenduri.....tiap-tiap minggu kenduri kalau tak attend kenduri org kenduri sendiri last week balik perak sbb ada kenduri mak ngan abah nak pegi umrah...

kenduri yang mengakibatkan semua org bergilir-gilir ke toilet di tengah malam.... haha biasanya kenduri kat kampung kitorang masak sendiri je.... kali ni abah malas nak masak, dah tak larat so order la kat katering je.... baru sekali order katering dah abes semua kena food poisoning.... haiiiihhh tak pasal-pasal jer


 jom layan gambar-gambar masa kenduri tu....

 *
 *


gambar tuan punya blog harusla mendahului semua gambar... :-)


































the youngest cucu mak ngan abah... setakat ni larr ;-p



adik beradik....


 





si budak tecit ni....kan makeup yang aku beli aritu, lipice tu dah jahanam dah patah, yang bedak tu pulak dah selamat dah ilang entah kemana.... ... siap pesan lagi nanti acu belikan lagi tau... mama dia ckp nak belikan dia tak nak, dia nak acu belikan jugak... haiihhh budak ni sehari satu bedak nyer jutawan pun bankrap hahaha....


1 comment:

NM02 said...

hallu... singgah jalan2 kat sini jap eh.. *__*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...