Followers

Tuesday, 1 February 2011

.:makan banyak mcm ni cuma RM17 jer??:.

aritu balik dari kerja hubby ajak aku makan kat satu kedai dekat area nilai square tu dia ckp pernah mkn ngan kwn dia kat sini murah dan sedap jugak..sblm ni tak pernah makan sini pun... tak pe kita try murah sangat ker????



aku pun order la ni sume, daging goreng kunyit, tomyam campur, kerabu mangga, kailan ikan masin, telur dadar, nasi putih dua, air dua....

rasa boleh tahan sedap jugak... kerabu mangga dia kaw-kaw punya pedas.... 

pastu masa nak kira..... sekali dia ckp RM17..... aku cam haaaa??? berapa??

selalu kitorang makan sama gak mcm ni kat kedai lain kat nilai gak...RM28 tau.... 

dalam kete terus ckp kat hubby, saya tau kenapa kawan awak suka makan sini... mmg murah pun, hehehe biasala budak bujang kalau kedai murah2 ni mmg jadi tumpuan.... aku dulu pun mcm tu.. kadang2 tak sedap pun balun jer.... 

tp kedai ni murah2 pun sedap....nama kedai ni wawa seafood dia dekat shop lot betul2 depan mc d drive thru ... mana la tau kot2 korang tersesat kat Nilai 1 tu,  beli2 barang ke kan.... kedai ni seberang jalan je dari Nilai 1 tu....

6 comments:

DaZzlingLilLy said...

murah jugak kalau area sana harga camni...tapi kalau kat utara mmg banyak kedai boleh dapat harga camni yatt..

yatt said...

lily : kat sini jgn mimpi la lily.. kalau kat perlis mesti murah kan? :-) teringin nak mkn seafood kat perlis diorang ckp sedap heee~

babyluv_ayang said...

wah3 ni sumer menu fav k.fara ni....mengancam giller...harus tambah sebarang 2,3 senduk nasi ni..

yatt said...

k.fara : kitorang kalau mkn biasa order yg ni je... saya pun menambah2 gak tu..saya pun pantang nmpk makanan laju jer..

MRS. K said...

dulu selalu gak makan kat sini..

yatt said...

mrs.K : tu la awak dok kat nilai kan mesti biasa gak kat sini :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...