Followers

Friday, 11 February 2011

.: penang - final part :.

meh abeskan semua gambar pegi penang ari tu, kena abeskan jugak ke?? jgn kata korang boring tgk....aku pun dah tak reti apa dah nak citer kita tgk2 gambar sudah la ye.....harap2 korang tgk jugak walaupun boring..huhu

aku ni kekonon nak singgah la Penang times Square ni, tmpt baru kan....nak tgk ada apa sekali haaa kosong times Square apa cm ni......maybe blom bukak sepenuhnya kot....



terus singgah minum kat sini
 















 ada ice cream bar order la ice cream jugak



 jalan jam sepanjang jalan nak pegi batu feringgi


 

 





kitorang dok ralit tgk org naik menda ni..... hubby ajak aku naik.... aku nak naik?? tak nak arrr TAKOTT aku ni bukan boleh benda tinggi-tinggi, laju-laju ni org upah beribu pun insyallah aku tak naik, naik banana boat kat PD pun sbb kena paksa kalau tak mampos aku tak naik...




melepak-lepak tepi beach sementara menunggu nite market bukak, dtg awal skit, dah lama tak lepak tepi beach, dtg awal leh tgk sunset.... 

lepas pusing2 ala kadar kat nite market kitorang gerak balik seberang jaya.... tak beli apa pun pusing2 je lebih

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantek yatt pemandangan kat pantai tu......

yatt said...

kan?? mcm bukan penang je bila aku tgk balik gmbr tu... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...