Followers

Monday, 31 January 2011

.:makan-makan kat benjiana steakhouse cafe:.

ni citer makan-makan agak lama gak la....bila tengok2 balik gambar kat dalam PC baru teringat pasal makan-makan kat sini....

location cafe ni btul-btul sebelah ikan bakar sekinchan yang kat setiawangsa tu... kitorang ada la 2,3 kali gak makan kat sini aku rasa ok makanan dia hubby pun suka... kira western food dia memenuhi selera tekak melayu kitorang ni... owner dan semua pekerja2 dia pun melayu...






ni suasana dalam kedai dia... kedai dia open dan kecik je pun tp best suasana dia untuk santai2 sambil makan leh dengar life band dari kedai ikan bakar sekinchan tu... hehehee



 hubby aritu order ni salmon grilled ~ yg ni sedapppp


aku ambik rib eye steak 

harga aku tak berapa ingat sangat tp murah la belas-belas ringgit jer aku rasa.... hubby suka sangat salmon grilled tu sampaikan setiap kali makan sini mmg order tu jer...tp itu kira tekak dia la kan... tekak korang tak tau la mcm mana...boleh la cuba sendiri :-)


**gambar2 ni belas ihsan dari Mr. google..

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wei cantik laa gambar2 ko.....makin pandai snap gambar.....

terliur siutttt!! mmg nampak sedap....gravy die buat aku terliur tuh!

yatt said...

wei sah2 tak baca btol2 budak ni kan aku kata gmbr ni aku search.. sbb gmbr aku ambik masa mkn kat sini blur.. tp tu la yg aku mkn.. hikhik

decrewz said...

Mamang amek kursus fotography ke? Guna DSLR? Nice pic...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...