Followers

Tuesday, 29 March 2011

.:cameron highland -part 2:.

tujuan utama holiday kat cameron ni adalah untuk jalan-jalan cari makan je...dah boring makan kat KL hahahah...
lepas je check-in, letak-letak beg kitorang keluar balik, tak sempat dah nak rehat2 sbb sampai sini pun dah kul 5 macam tu...masa keluar tu naik kete tengok-tengok pasar malam brinchang tu dekat je ngan hotel sudahnya kitorang saja-saja ronda sampai ke kea farm tu, singgah gak kat gerai-gerai kat sini tapi banyak tutup, bila tanya diorang cakap sebab semua dah pegi meniaga kat pasar malam brinchang....

layan gambar aktiviti kitorang sepanjang kat sana yukkkk







antara aktiviti nyer biasa la 

~ cari keychain / fridge magnet



~ jalan-jalan beli stoberi 

stoberi yang aku tengok masa last aku pegi ni ada plak.... kat sini buah dia cantik-cantik besar dan masak ranum....susun pun cantik je... 2 bekas tu RM15



 balik tu park kete terus jalan kaki ke pasar brinchang




 ~jalan-jalan cari makan










 gigih memilih key chain








 keoy teow yang sedap giler





~ singgah-singgah makan durian



ni pemandangan dari luar hotel di waktu malam

next entry makan-makan lagi dan lagi.....

8 comments:

cakcibo said...

honeymoon yerrr... besttttt..nak ikut? tak ngajok pun

sarah mohamad said...

stroberi yg tak menahan tuu! dah lama ni tak makan stroberi. nak mintak sikit. hiks

DaZzlingLilLy said...

lama dah tak gi cameron..mesti best kan gi time skrang ni sejuk

yatt said...

izan : last minit plan tu.. mana nak ngajak nyer

sarah : dtg la putrajaya ada lagi stoberi tu...:-)

lily : haah lily masa pegi tu hujan plak lagi la sejuk... best saje tak nak pakai sweater nak rasa kesejukkan tu..

Thristhan said...

Wow, strawberry and Durians, my favourite. The last I visited Cameron was when I was a kid. Should probably plan a trip there too :)

yatt said...

thristhan : yup nice place huh...we're also having a nice trip here..n enjoy makan2

belle said...

Thx 4 comment my strawberry~^^

ketikketok said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...