Followers

Thursday, 24 March 2011

.:Restoran Haji Shahrin Low:.

Restoran Haji shahrin Low dah bukak cawangan baru kat Sungai Merab, Bangi ni...
last week kitorang balik dari  JJ Cheras Selatan sajer lalu kat situ nak cari kedai makan, tengok-tengok restoran ni dah bukak dah pun, terus U turn balik dan berlenggang-lenggang kankung pg kedai tu.... 

tapi masa pegi tu dah kul 10.30 dengan penat nyer mmg tak de selera nak makan cuma nak isi perut je.... blur tak tau nak order apa kitorang just order a la carte dia.... aku ambik wantan kantonis kot nama dia 





hubby order apa tah nama dia tapi finally sampai sebijik mcm aku gak entah apa yang beza aku pun tak tau... nama lain, rupa sama.... rasa dia boleh la so so je.. maybe tak kena ngan tekak kot makan mee cam ni... 

setahu aku kat sini yang famous dia punya lauk-lauk, mcm itik panggang dia, egg salt crab, butter prawn, tapi malam tu memang kitorang berdua sangat tak larat nak menikmati makanan-makanan macam tu... nak makan pun kena ada feel gak korang... baru best dan tau rasa dia betul-betul sedap ke tak kan??

nanti kena pegi try plak masakan yang digembar gemburkan tu....kena simpan perut dulu betul-betul lapar baru pegi ....

5 comments:

anzalna said...

tak tau la .. kalu kat Tempat kerja aku kat penang tu ..nama ni.. Char ho fun..tak tau la dah jadi lain..ini feberet aku ni... aku kan ala 2 wantan mee tu ..memang aku layan...baru ni.. ari jumaat lepas aku dah makan dahni..tapi RnR Tapah... sedapppp

yatt said...

haa kan.. aku pun rasa cam cahr hor fun ke aku yg salah nama kuikuikui.... aku tak suka sangat la wei... hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Erh! I pernah lalu dia mcm tersorok sikit kan? salted crab! Awww..yummeh!

Fairus Bin Mamat said...

CHINESE STYLE.. MEMANG BEST.. :)

Anonymous said...

I am regular reader, how are you everybody? This piece of writing
posted at this site is really pleasant.

Also visit my website - free furniture plans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...