Followers

Thursday, 3 March 2011

.:masak-masak balik keje:.

balik keje smlm tetiba terlebih rajin plak nak masak-masak biasanya weekend je rajin nak masak itu pun kalau tak merayap kemana-mana kalau tak mkn kat luar je la jawabnyer....

smlm tetiba teringin nak makan sambal udang yang dimasak sendiri, walaupun tak sesedap mana tapi nak gak masak huhuh 



  ni la hasilnya setelah bekelentang kelentung kat dapur nun..... hubby request nak sup ayam ngan sayur campur tu,   menu diet la konon nyer.... 

tahan dia dah 10 hari kot tak makan nasi uiiii kalau aku mau berkejaran ke hospital sbb gastrik kot.... giler ko tak makan nasi 10 hari.... hihi tak de makna nak diet2 nyer

tengah pikir weekend ni nak masak pe pulak...tesco baru dah bukak kat nilai ni haa kul 8 pagi aku ngan hubby dah terconggok kat depan tesco nak beli barang masak2... giant nilai pun skrg tak nak kalah gak.... dah ikut bukak dari 8 pagi... untung jugak tak payah kitorang basah-basahkan kaki kat pasar ikan tu... :-)


11 comments:

Shida Karim said...

dah bukak eh tesco nilai tu..
nak g ah nanti..

=)

Mr. and Mrs. Mizan said...

wahhh.. sedap2..

aetty hubby ko diet aih? amik la pic sblm bdiet, 10 hari slps bdiet.. ade perubahan x? hubby aku pun ckp nk diet, x bdiet pun.. perut dh makin ke depan dah.. hahahaa

~izan~ said...

baru je baca kat paper psl pembukaan tesco nilai hehe.. sedapnya tgk lauk2 tu yum yum =D

yatt said...

shida : ye shida dah bukak dah 25hb aritu... smlm perasmian

aja : hubby ko diet oiii kurus je aku tgk dia... tu la silap aku jgn kata tak ambik gambar... siap tak timbang lagi main slumber je terus diet hehe

izan : hahaha rupa je sedap kot saya tak pandai masak pun hehehe...

rATu kEBaYA said...

awal ye.. tesco n giant buka kat sana.. bagus betullah..

shah said...

haiyooooo
terliur sudah

mysha said...

aMboi kak, nmPk sodaP jer.. hehehe

eh kak giant tu pun bukak dari kul 8.00 ek?? seNAng la sHa nak g menjOngkeT pepAgi nnt ekekeke

mysha said...

aMboi kak, nmPk sodaP jer.. hehehe

eh kak giant tu pun bukak dari kul 8.00 ek?? seNAng la sHa nak g menjOngkeT pepAgi nnt ekekeke

mysha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yatt said...

ratu : haah kak kat sini kul 8 dah bukak...

shah : mari dtg nilai mkn :-)

sya : haa apa lagi meh le dtg nyongkit ke nilai...

Fairus Bin Mamat said...

WAH.. MENARIK MASAKAN.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...