Followers

Thursday, 10 March 2011

.:souvenir untuk follower ke-70:.




saya berniat nak bagi souvenir kat follower saya yang ke-70 tengok-tengok bila bukak blog pagi-pagi buta tadi follower ke -70 adalah kawan baik saya sendiri hahaha... yang ke -70 pun nak kecoh kan.. org berjuta-juta tak kecoh pun... tak pe la saya redha ngan blog saya ni... hiiiiii

kenapa yang ke -70??? 

  • sebab saya baru tiba-tiba terfikir semalam.. semalam baru 69 orang
  • sebab saya suka nombor genap +  ganjil (sangat tak de kena mengena..huuuu)
  • sebab nak tunggu follower ke-100 lmbt.. hahaha almaklumla blog tak femes huhu

mungkin dah rezeki kawan saya ni...  




saya akan bagi lagi souvenir lepas ni... kalau rajin jom la jadi follower saya...untung-untung korang yang terpilih :-)


* to my dear friend anzalna : oiiiii makcik!! bagi alamat ko aku nak post souvenir yang tak seberapa tu.. :-)


5 comments:

rATu kEBaYA said...

akak keluar lepastu follow balik boleh.. hehehe

yatt said...

hahaha.. boleh silakan wish your luck kikiki

nazarku said...

saya punya..saya punya.. saya punya..hehehe... lor mana aku tau ko ada pasang niat...nak kasik ko nyer follower ke 70... dah lama aku follow ko .. tapi baru arini nak officially follow..yer la..mak cik baru ada blog....

kalu ko nak simpan adiah tu pun tak pa... aku tunggu adiah lagi besar...keh kehkeh

yatt said...

izan : lagi lama aku simpan hadiah jadi lagi kecik bkn lagi besar.. meh la sini alamat...

nazarku said...

Nama aku yang arab tu
Deputy office
Tourism Malaysia
Putra World Trade Centre
27th Floor Menara Dato' Onn
45 Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...