Followers

Monday, 7 March 2011

.:layan hubby karaoke kat tasik idaman:.

ni cerita malam sabtu aritu, siang mmg tak keluar pegi mana pun tido je kat umah pastu mlm hubby ajak ikut kwn dia pegi lepak kat tasik idaman, kawan dia ni kaki karaoke, so ajak karaoke kat situ

aku pun ikut je la dah mmg tak de plan pun nak gi memana malam tu....kitorang gerak lepas maghrib sampai2 punya la ramai org meja  pun sikit je yang kosong..


 kawan hubby ngan awek dia




haaa yg ni... aku yang gemokkss... tak suka gmbr ni nmpk gemok giler







feeling habes ni siap pejam2 mata lagi....

 








turn hubby plak.... yg ni pun sama gak kemain semangat nyanyi... dah la karoke ni open kalau aku tak de la nak nyanyi kat sini hahaha kang lari semua org kang, kalau takat karaoke yg bilik tu ok la kan...heheheh




kat belakang tu ada tasik sebenarnya, tapi malam mmg tak nampak la kan... kalau siang dtg sini tempat dia cantik, leh makan ikan bakar kat atas pelantar terapung kat belakang tu...family-family bnyk la datang makan kat sini, semua jenis masakan ada, nak pilih2 ikan bakar semua, nak goreng2, nak western semua ada...... 

maps ada kat sini if teringin nak makan sambil layan orang karaoke leh la dtg sini...:-)

4 comments:

rATu kEBaYA said...

sporting betullah..

Lady of Leisure said...

siap pejam mata lagi. ni memang bebetul menghayati lagu ni hehe..

Fairus Bin Mamat said...

WOW.. HEBATNYA MENYANYI.. SAYA DULU2 ADALAH KARAOKE, TAPI SKRG TAK LAGI..

yatt said...

ratu : sekali sekala kak...
lady : hahaha tu la pasal... feeling habis gitew..
fairus : sekali -sekala layan karaoke ni best jugak hehe... saje suka2 :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...