Followers

Monday, 28 March 2011

.:percutian yg tak dirancang- part 1:.

laki bini punya la tak de keje, ari sabtu aritu dok pikir tak tau nak pg mana rasa cam nak pegi bercuti nak pegi PD boring, pegi Melaka, baru lagi pegi ajak pegi Johor hubby ckp jauh sangat, last-last aku ckp jomm pegi cameron larrr...

makanya sampai la kitorang laki bini ke cameron... memang tak pernah sampai pun berdua ngan hubby..

aku ni bukan nye tahan sangat last pegi kursus kat cameron aku dah muntah mongek dah.... risau je takot muntah kali ni... but alhamdullilah ok walaupun perut dah berhempas pulas dah menahan pening dan loya.... sampai je kat bharat plantation ni mmg dah tak tahan ajak hubby singgah minum dulu.....





 










 




milk tea for hubby, strawberry tea and scone for me.... yummehhh







cantik je pemandangan kat sini kan.... first time singgah ni... jakun hahaha






kitorang dok kat area brinchang... stay kat sini je RosaPasadena hotel....sib baik tak penuh hotel-hotel kat sini, dari sini jalan kaki je ke pasar malam brinchang 

nanti sambung lagi ye... busy tengah buat claim boss huhuhu... sempat lagi menyambil...

1 comment:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wahh! bestnya Cameronnn :) Yatt can u give me ur adress ples for Strawberry GA :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...