Followers

Tuesday, 8 March 2011

.:sos cheesy wedges dah sampai:.

semalam balik-balik tengok sos yang diorder dah sampai.....

sos ni nama dia Sos Jalapeno... aku ngan member-member opis order online last week.....






harga sepeket RM12 tak termasuk kos penghantaran.... 

ni semua angkara lepas tgk blog wani ni, aku terus email dia tnya nak order  ingat kat KL je leh ambik je kat rumah dia.... rupanya dia dok kat kelantan, mintak dia pos laju kitorang order 5 org just nak try dulu......betul tak sama dengan rasa sos cheesy wedges KFC tu.... 

next entry aku tunjuk mcm mana nak buat k...bubyee....

5 comments:

mr_mrs mikko said...

eeeii,
my favvy sos ni,,

nnt gtaw eh,
kalo sama rasa ngan chessy wedges tu..
kalo lagi sedaaap,
lagi baguu.
hihi

hanis said...

Mak aih.Nak tertolan air liur :P Yum ! Like like :D

**hudalulu** said...

hai... mana nak dapat bahan buat cheese tu eyh?

aida said...

salam perkenalan saya dok pot diksen..nk tye cmne nk order cheese tu..

yatt said...

aida : boleh tgk blog wani ni, contact dia.. dia yg jual sos tu dia org kelantan.. http://airasymiatafani.blogspot.com/2011/02/serbuk-jalapeno-cheese-yg-sedapnya.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...