Followers

Tuesday, 29 March 2011

.:cameron highland -part 3:.

 ok mari kita sambung belek-belek gambar.... mcm yang aku kata ni baru pegi cameron kalau pegi obersea mau 25 hari tak abes-abes update entry yang penuh dengan gambar kan....layankan je la yerk


balik dari pasar brinchang tu jenuh mengangkat sayur2 hubby beli kobis sampai 5 dah la besar nak mampos kobis dia... kan bagus kalau diorang sediakan trolley ni takkk jenuh la angkut, aku tgk sume orang senget2 bahu angkat segala sayur mayur tu....


then naik bilik mandi-mandi tukar baju turun bawah je pun gi makan steamboat tak larat dah nak pegi cari kt tempat lain just makan kat hotel tu je.....








 okeh dah siap.... posing-posing dulu sebelum turun bawah....




 makan kat sini.....










 dah diet pun gemokkkss lagi... hehe












boleh tahan la sedap gak, tapi still tak leh lawan sos kat johnny's.. tapi best la sejuk-sejuk makan makanan panas cam ni kan.... tapi sebabkan dah kenyang kitorang tak abes pun makan..... sudahnya aku suruh hubby bagi segala benda yang tak usik lagi tu, kat meja belakang kitorang tu, diorang ramai..... sayang la tak abes daripada membazir baik bagi diorang



stoberi juice yang sangat sedap..... kat KL confirm susah nak cari yang sangat 
pure macam ni .....


after makan tu, jalan-jalan ambik angin sejuk kat luar dan terus balik bilik.... 


aktiviti disambung keesokkan hari ya..... bubye....

4 comments:

~izan~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yatt said...

izan : nak balas comment terdelete pulak comment izan.. sowiee hehe thanks, ikut bentong pun boleh kan pegi cameron tp jauh kot tak sure :-)

konerush said...

Great site, very impressive.

online pharmacy

yuri said...

as slm..
yat tumpang tnya yer..
budget g cameron brape
include hotel klu bleh nk tau hotel yg yat pg..br plan nk pegi tp xtau ap2 about there..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...