Followers

Tuesday, 15 March 2011

.:Mc Donalds bagi voucher Big Breakfast FREE:.

arini tak pegi keje sebab demam dari semalam, semalam gigihkan jugak pegi opis tapi balik smlm kepala sakit giler tido je pagi ni bangun memang tak larat sangat nak pegi keje....terpaksa ponteng jugak sorry ye boss

oo tadi tekak teringin nak makan Mc'D pegi laaa... sebelum pegi singgah beli Harian Metro.. rupanya ada voucher Percuma Set Big Breakfast dengan pembelian minimum RM5  bukan 1 tapi 2 set okehhhhh.....






apa lagi pucuk di cita ulam mendatang la... sangat la langkah kanan... kitorang just beli air je.....dah dapat 2 set big breakfast freee.... tq Mc'D sebab belanja kitorang arini....

Promotion ni valid until 22 Mac 2011 cepat2 beli suratkhabar wehhhh... :-)

4 comments:

nazarku said...

mmmmm...nak nak .. esok aku dah ada date utk makan ni... dah set dah!! aku baca metro ari2 tak perasan la plak mek donald nak blanjer..

aku tak la big fan utk big breakfast ni.. tapi aku suka hash brown dia.... dap dap.. dah murah bley la mkn kat The mall sok...nakla small mac n spicy mc deluxe...

gadesh miyaw miyaw ! said...

Gadesh Miyaw Miyaw have an award for u :) thnx for being my follower yaa :)
http://akmafzan.blogspot.com/2011/03/award-for-u.html

Mr. and Mrs. Mizan said...

wow bestnya benda free, hehehe!
aetty aku dh tuka alamat blog.. jom lah view..

ejenjajamirza.blogspot.com

yatt said...

izan : dah makan dah kan? :-)

akma : thanks 4 the award dear

jaja : ok... i will :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...