Followers

Tuesday, 22 March 2011

.:Result dari Dr. yg meruntun jiwa:.



mmmm tak tau nak mula dari mana.... 

mencari kekuatan agar tidak menitis air mata ketika menulis / menaip di sini...
 walaupun berat untuk dishare kan tapi aku rasa mungkin ini satu daripada panduan buat wanita-wanita atau sesiapa saja yang mungkin ada masalah yang sama dengan aku....

 pagi tadi kitorang sampai klinik Dr. Hamid Arshat dalam kul 8.45 aku orang yang ke 4 setelah menunggu lebih kurang setengah jam, sampai la turn kitorang... kitorang dah memang bawak dah result dari Pathlab sebelum ni, which is aku memang tak de problem (check melalui blood test) ...  dan my hubby yang ada problem low count sperm 

lepas doc tgk semua result tu, dia mintak aku masuk bilik untuk buat scan test, sebelum datang memang dah cakap kat hubby untuk buat scan ni sebab macam tak puas hati kalau setakat check darah je.... n the result is kedudukan rahim aku tak betul....terus rasa cam sebak keluar dari bilik scan 

duduk depan doc automatik menangis walaupun aku dah jangka yang aku ada masalah but deep inside am hoping that everything is fine.....tp tu la.... aku punya mslh lagi besar dari hubby rupanya... hubby cuma perlu ambik ubat dan supplement saje..... tp aku memerlukan PEMBEDAHAN.... doc terus hulur tisu... masa ni rasa cam kelakar je nak nangis depan doc tu.... biasa la aku kan pelakon air mata..... HAHAHA

nampak je kuat dan aku rasa dah cukup kuat untuk hadapi semua ni tapi rupanya aku jadi selemah-lemah manusia bila berdepan dengan semua dugaan-Nya....  


next entry aku letak scan result, ubat-ubatan dan jugak kos-kos untuk semua...arini tak bawak usb cable..




9 comments:

my everything said...

kakyati sabar k.. kuat kan semangat kite plak sedih n nak nangeh huhuhuhu

Khamiza-Khalisha said...

Hye,As'Salam, hopefully awak sabar banyak2 dalam menempuh ujian Allah s.w.t ni k..tabahkan hati..insyaAllah Dia yang lebih tahu segalanya...

yatt said...

ana : thanks..ko nanges akak double nanges... :-( huhu

khamiza khalisa : thanks a lot... insyallah.. hopefully everything is fine... thanks :-)

illa said...

keep praying dear..
everything will be fine :)
Allah knows the best..

nabilah_2908 said...

alahai.....

sabar lah yer hadapi dugaan dari Allah ni... :(

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

☆ lieya latif ☆ said...

AKU PUN tumpang sebak dan sedey yatt...ko kuat yeak...insyaallah ade jalannye....ko pikir masak2 n buat semayang istikharah....harap dpt petunjuk dariNYA.....

yatt said...

illa, nabilah, lieya : thanks semua :-)

~izan~ said...

sabar yatt...mungkin ada sesuatu lebih baik ditentukanNya selepas ini. Mana tahu rezeki dtg tak disangka2,kuasa Allah...

tabahkan hati yer yang...

yatt said...

izan : thanks izan... harap2 mcm tu la.. tqvm :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...