Followers

Thursday, 4 November 2010

.:apa yg ada dalam hand bag korang:.

tetiba terpikir apa ye yg ada dlm handbag korang??

jom tgk apa yg ada dlm hand bag aku...alang2 tadi nak transfer barang ke dalam handbag yg baru beli kat midvalley tadi.... aku pun selongkar la satu2 dan ini la hasilnyerr....
*
*
*
kenapa aku suka beli handbag besar2....hehehe
*
*



sume benda aku nak angkut

  1. pantyliner & pads - wajib kan utk sume pompuan :-)
  2. perfumes - yg ni biasanyer mesti lebih dari satu, org angkut yg miniature.. aku angkut yg besar gabak ni hehehe...
  3. ubat2an - aku ni mmg kerap je sakit hehehe
  4. hairband
  5. sunglass - ni pun satu je slalu de 2 dlm handbag aku tue..
  6. handphone - can't live witout it kan??? :-)
  7. office pass - tak de ni alamatnya ketuk pintu la pagi2 buto...
  8. purse
  9. segala makeup bagai
  10. comb
  11. kunci bilik boss - yg ni kalau tak de dlm handbag matilahhh...
  12. ehhh ada modem la plak dalam ni... :-)
 dalam handbag korang ada apa yerk?? ellysa, fyda, lieya, kak shima, dan sume yg ada dalam friend list aku ni?? kalau rajin buat larrr...:-)


4 comments:

my everything said...

INI BLOG BARU SAYE :)

yatt said...

huhuu.. okeh babe

Rose Emely said...

miakakaka....tak mo buat ahh. malu shayew... nanti kalo wajin or time tu terasa isi dlm beg tu cam kureng...bleh shaye buat. hiks

yatt said...

lisa gataiii....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...