Followers

Monday, 22 November 2010

.: kesinambungan kenduri kawen:.

 fuhh lama tak updated ni aku cuti blog pun cuti la tak berupdate.... cuti lama2 ari ni jadi malas giler nak masuk keje... nak plak dah kena ganti P.A lain lagi la cm berat je... but so far ok je kat sini....raya haji aritu tak tgkp gmbr sangat pun lepas sembahyang raya terus pegi tgk org korban kat masjid.. kamera pun lupa bawak nak cpt punya pasal satu gmbr pun tak ambik..apa pun letak gak la gmbr2 aritu...


ni gambar kesinambungan dari kenduri kawen yg aku attend kat ampang tu.. yg ni other side plak...







sesi beramah tamah ngan pengantin..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...