Followers

Thursday, 4 November 2010

.:hari ni cuti:.

owh arini aku cuti.. sbb plan nyer nak pegi kelantan, pastu tak jadi kan malas nak cancel cuti lagipun de hal nak disettlekan di KL.. kul 10.30 mcm tu gerak KL makan tghari kat Taman Bukit cheras, pastu ajak hubby pegi Midvalley jap nak cari handbag n survey2 baju dinner... jumpa dah baju yg berkenan di hati tp tak beli pun lagi...nak tgk2 kat tmpt lain dulu...just beli handbag je dan makan-makan kat chillis...



*
*
*


jom layan gmbr-gmbr JJCM tadi
*
*








ni bakal pengganti sherina dlm JJCM ni.. :-)







Mine ~ BBQ Beef Ribs = RM49.95




hubby ~ Mushroom Fajitas Combo =RM40.95

beverages~ coke = RM6.95



just for the info..:-)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...