Followers

Monday, 22 November 2010

.: main bowling :.

habis je kenduri aqiqah tu kitorang gigih laki bini balik nilai semata2 nak salin baju nak main bowling punya pasal ngan cousin2 hubby... aku tak bawak plak baju spare terpaksa la balik... lepas maghrib keluar... kitorang main kat wangsa walk....kat sini best tmpt baru kot lane dia licin je... kira kalau kat sini aku leh arr gak score...aku ni nak main tgk tmpt gak.. almaklumla tak pro kena la salahkan tmpt kalau point sikit hahaha



 











memasing gaya tak nak kalah.... gaya mengalahkan shalin zulkifli dah nihh.... :-)










haaaa yg ni gaya mmg tak de rupa gaya pro langsung..... tp score terbaeeeek punyoo.....kira leh beat la hubby ngan 3 org cousin dia yg gaya ala2 pro seperti diatas... :-p

 












really enjoyed the game...sbb menang cuba kalau... mau muncung je kena kutuk ngan hubby...kalau aku menang tak kutuk pun hubby, aku kan baik... :-p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...