Followers

Monday, 29 November 2010

.:lagi2 kenduri:.

aku ni tak abes2 attend wedding kan?? maklum la.. ..ramai lagi kwn2 hubby yang tak kawen..dia kan muda dari aku.... ni pun baru suku je dr kwn dia yg aku attend kot...  tambah lagi musim cuti sek lak tu... mmg ramai la org kawen masa ni....korang akan tgk aku updated gmbr org kawen tiap2 minggu agaknya....

pengantin ni dua2 kawan college hubby dulu... ni rumah pengantin pompuan..cantekk suka sangat tema pink purple mmg my fav color.. mesti la sokaa.. n the bride cntik sgt...







ini lah pengantin nya.....



dan juga kami yg bergambar dgn pengantin...


after kenduri kitorang plan nak pegi main bowling kat wangsa walk... tgk2 ramai giler orang sbb de tournament tunggu skjp... pastu lama sgt terus tak jadi main... so lepak2 minum kat mohd chan abdullah kat wangsa maju tu.... 

balik tu nak tgk citer rapunzel.. terus pegi alamanda pun org ramai giler seat sume penuh.... tu la gatai tak booking dulu ni la akibatnya.... 

masa nak pegi rumah kenduri tu dah la jalan jem giler kat sungai besi...pastu nak pegi main bowling pun org ramai nak mamposss.... nak tgk wayang pun sama gak... kuar2 dari alamanda, kitorang kena saman plak... sbb parking kat luar tu......huhhhh...
 *
 *
what a bad day... 


nasib baik dpt niiii...in my size... thengs hubby...ummuaahh...

definitely not that cutest cat...:-)


2 comments:

Fyda Rahim said...

bila la aku pon nak sarung balik suar jeans levis cam dulu.. uwaaa.. mtk dgn zach ayat die cm base la.. 'kurus dulu' uwaaa..

yatt said...

hahaha... aku ni pun jenuh gak fyda... gatai nak pakai skinny jeans.. dah tau peha dah besar guni padi nak gak berskinny2 sib baik de size gak walaupun agak buruk bila di pakai... lantak laaaa...who cares??...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...