Followers

Tuesday, 16 November 2010

.: aku jadi bakal jd PA Pool.. :-( :.


 smlm petang dapat surat ni... tak tau la apa yg aku pikir... tetiba cam risau je bila bos dah pencen aku pikir mcm2 la plak sapa larr yg akan ganti tmpt boss aku tu... baik ke garang ke, fussy ke, sporting ke, tah larrr... 

tp pape pun tetap kena hadapi gak kan....tis is first time nak tukar boss sejak aku keje 3 thn lebih ni... tp bila pikir2 balik sume PA akan melalui benda ni kan?? tukar2 boss sementara nak tunggu kita pencen tu tah berapa banyak boss la kena tukar.... 

mmmmm tp sbbkan ni first time aku rasa cm nervous je... nak2 lagi bila dpt surat chenta ni yg menyatakan aku kena ganti tmpt PA lain... bermula la fasa PA pool dalam hidup aku selagi tak de boss baru ganti kat tmpt my ex-boss ni.... hukhukhuk.... risau pun ada....tu la gatai lagi nak jadi PA..:-) help... help.... pengsan... :-p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...