Followers

Tuesday, 16 November 2010

.:sushi king - apa yg tak leh dimakan:.

semalam balik keje hubby terus je pegi giant aku tgh sedap bercerita dalam kete, sampai tak sedar dia masuk area giant tu dah kuar kete baru tnya dia kita dtg sini nak beli pe?? rupanya mak dia pesan beli barang...masuk dalam giant rasa mcm nak mkn somethin tp tak jumpa apa yg menarik, last2 ajak hubby temankan tapau kat sini

*
*

macam biasa la one of my feveret place...dah bukak kat nilai ni haaa... senang skit.. 

sushi king new outlets tu kat sini
 *
 *
9 Avenue, Nilai
ULot 25 & 26A, Ground Floor, 9 Avenue, Taman Koporat, Putra Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan.




aku just beli ni je takoyaki dan salmon nishoku je... salmon tu dah tak sempat nak snap dah .... dah pulun makan dalam kete... tak tahan arrr... baru tgk dah kecur air liur nak2 plak aku dah lama tak makan.... hubby mcm biasa la tak suka, siap tunggu kat luar restoran sbb tak tahan bau dia..mmg tak leh dibuat teman makan sushi tol la... :-)

*
*

dan nak share tis info....tak tau la korang dah tau ke tak... skrg sushi dah list kan which item yg tak leh dimakan oleh umat islam...




nak tau yg mana satu check picture kat sini k.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...