Followers

Wednesday, 10 November 2010

.:A.S.M.A.R.A:.


aku skrg ni tetiba jer hari selasa malam kul 9 mesti terconggok depan tv semalam demam2 pun, balik keje tu aku tido, boleh plak terjaga kul 8.55pm.. aura nihhh.. aura ASMARA sampai terjaga sendiri hahaha... ni sume slot lestary TV3 tu punya pasal la.... citer Asmara.. mula2 tgk tu rasa cm tah pape.. pastu dah tgk sekali mula la tgk episode yg sblm2 ni online kat tonton.com.my.... slalu mcm tu aritu nur kasih... hehehe




tp suka la tgk citer tu skrg ni Shaz Jazle tu ngan faizah elai skrg ni kan dah baik arghhh romantik gilerrr kan....???

siap layan lagu dia lagi kat opis (menyesal - sixth sense) hahaha kemaruk ke apa pompuan ni....






7 comments:

Rose Emely said...

hwaaaa :(( dah lame tak layan citer nih. dah jaoh ketinggalan...asik dengor dr mulot owang jek. huhuhu takde feel la nak nengok...kene bli tv besor cepat2 nih!

Shida Karim said...

haah kak.. best kan cite nih. nak kn dorg dh bebaik..sweet sgt..!!!

yatt said...

lisa : mana nak tgk nyer asyik tak lekat kat umah jer...

shida : kan shida.. suka tgk.. hehheeh

afsal_8281 said...

kannn
k.sal pun sama juga tau ada gak la ikut kdg terlepas kdg tgk kdg tak sempat abes kdg tu sempat tgk sikit je dan byk kadang lagi la
hehehe

mula2 dulu geram sgt kt faezah elai tu...uh sabor betoi asmara tu kan
skang da baik...apa la ending dia ye

yatt said...

k.sal : ha tu la... kalau terlepas yati tgk je kat opis online hehehe... tu la tak sabar nak tunggu ending dia.. dah la minggu depan si exboy dia tu nak langgar faezah elai tu kan... geram tol...

mysha said...

MAsa dah baIk nih BEsh tgK kaK.. mASa meMula tu raSa nak hemPok jer binIk dia tu..ekekeke

yatt said...

sya : tu la... tetiba mcm terminat je si asmara tu..hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...