Followers

Wednesday, 3 November 2010

.: which one suits me best?? :.

next 2 weeks ada dinner office,, ni first tyme okehh...my opis anjurkan dinner... konon2 nyer nak buat family day pastu tak jadi plak sudahnya diorang plan nak buat dinner plak...
aku tgk pening pikir nak cari baju ni... nak cari dress ke, pants ke apa ke, dah la dinner opis, dah sah2 ler i pakai tudung... huhuhu.... i have to find something with black + red....
nak pakai mcm ni ke?? auww..
*
*
how about tis??
tis
or tis??

eh asal sume seksi2 ni?? hehehe
*
*
*
D.R.E.A.M.I.N.G lorrr
*
*
yatt...jangan ko mimpi la nak pakai cam ni.. tis is gov office dinner okehh...:-)
*
*
see u soon with the dinner preparation pic huhuhuh... confirm bukan mcm dalam gambar seperti di atas...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...