Followers

Wednesday, 26 January 2011

.:Gedik nak tukar Header:.



gedik tau i nak tukar header jugak, lepas tgk tutorial dari blog neena sblm ni penah try nak tukar tak menjadi.. puncanya sbb aku tak tukar height part utk header tu... makanya header tu bertindih ngan content...lepas tgk blog neena terus buat hehe....

tak de mende nak citer sbnrnya sblm ni asyik pakai template yang FOC tu jer.... almaklumla agak2 buta IT sikit aku ni pun..... tetiba cm suka jer nak bukak blog bila dah tukar header ni... tah pape kan?? k lar bubye..

12 comments:

Shima Md. Zahar said...

cantik.. cantikk..

☆ lieya latif ☆ said...

AKU SUKE GAK YG BARU NIEH..

yatt said...

k.shima : hahaha tiru neena
lieya : sajer gedik aku ni haaa. fyda yg dok nak tukar dari semalam ngedit aku yg tukar dulu hehehe

ekin mahmud said...

cantik header baru...nak juga wat..hehehee

yatt said...

kin : silakann...:-)

NeenaAnuar said...

wawaweeeee.... comel2 header tuu.. hehehe.. :D

deCrewz said...

Cantik header.. Ada makna yang cukup mendalam untuk 2 hati kan..

yatt said...

neena : thanks neena.. hihi segan plak...saya budak baru belajar :-)

decrewz : thanks for the comment :-).. yes sgt meaningful for me

eastbullet said...

yang tulisan atas pasir tu memang buat atas pasir atau edit guna phtoshop?? kalau buat sendiri, memang semangat bebenor nak jadikan header...

yatt said...

eastbullet : mmg tulis sendiri masa pegi holiday kat pangkor aritu... masa tu just tulis je tak la terpikir nak buat header...hahaha semangat much rite ? huhu

decrewz said...

He3.. Semua org ada kisah menarik pasal cinta untuk dikongsikan.. Hope awak bahagia & hepi dengan relationship yang ada sekarang.

yatt said...

decrewz : thanks :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...