Followers

Friday, 28 January 2011

.:yehaaa!! dapat hadiah dari my ex-boss:.

harini time lunch dah la keluar awal balik pulak lambat sekali office mate call ckp my ex boss datang... nak ambik surat2 dia... mengelabah aku dah la masa tu dok kat kenny rogers lagi tengah makan terus suruh member aku passkan surat.... masuk-masuk je opis member aku ckp my ex boss tinggalkan barang.... aku dah agak dah dia mesti nak balas balik hadiah yang aku bagi kat dia aritu.... aduiiii dia ni, aku tak mintak pun dia balas pape.... dia slalu mcm tu tau...
aritu raya pun aku bagi dia kek dia balas balik biskut... padahal aku bagi tu saje nak bagi dia... tak pe la dah mmg dia mcm tu kan... ok gak tak pasal2 dapat hadiah hehehe..... jom tgk apa dia bagi kat aku.....


*
 

*


*


*


*








gigih budak2 opis suruh aku bukak... aku pun apa lagi... gigih la suruh diorang tangkap gambar aku kan....


*


*


*





ni la hadiah nyer....Cristal D'Arques Vase.. cantek kan???? aku sookaaa :-)  

thanks a lot larr... aku bagi hadiah kat dia ayat kursi satu set ngan allah muhammad tu.... dia balas ni...tq tq

org berbudi kita berbahasa kan? org memberi aku yang merasa..:-p


11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....romantik okey bos koooooooooooooooo...tak sangke kan...mcm2 tu pun pandai gak die bagi adiah.....ko kate ko keychain pun takde yeak...haaa tgk bende mahal die kasi koooooo...jeles ahkak tau!!!

rATu kEBaYA said...

salam kenalan..

cantik sangat tau.. ahkak sukalah..

yatt said...

lieya : hahaha baru je ckp dalam kete tadi kan kata dia tak pandai beli pape.... sekali kooo hambekkk cantik kan? suka aku....

yatt said...

ratu kebaya : salam kenalan jugak :-)... tu cantik kan... tak sangka pulak dia balas balik heheh :-)

DaZzlingLilLy said...

Wow bestnya dapat hadiah..'what u give u get back' org ckp..

yatt said...

lily : hahaha... btul tu.. rezeki :-)

Fyda Rahim said...

yatt: bos ko dengar pe yg ko duk kte tu, skli x puas hti nk tjuk kt ko la yg die memahami ko. hahaha. =p

yannalayola said...

eheh... syok nyer dapat hadiah....

BEN ASHAARI BLOG

yatt said...

fydd : sengal ko...haha
yanna : hehe...bukan senang nak dpt hadiah dari my x boss tu hee~

Shinnaz Ahmad Rasid said...

omg! i pun suka!!! kristal!!!! mahal dan bestttt!!!!

yatt said...

shinnaz : best kan?? hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...