Followers

Tuesday, 4 January 2011

.:mandi manda di Kemensah:.


ni lar activity kitorang sempena thn baru aritu, aku plan ngan bestfrens aku masa sek menengah utk pegi picnic kat kemensah, so lepas segala preparation dan booking dibuat kami pun sampai la ke sini bermandi manda sempena cuti new year aritu.....





sampai-sampai mcm biasa posing lar dulu...:-)




aku bawak lamb dan ayam yg dah marinate dari rumah dan jugak trifle... nak masak2 ni aku biasa larr kang tak sedap plak org mkn... so bawak yg dah sedia jer.....


 ni la geng2 aku masa sek men dulu dari tgkt 4-5 kitorang start close....aku start sekolah tu pun masa dah tgkt 3


ni pondok yg kitorang sewa
satu pondok ~ RM30 + tmpt BBQ ~ RM15  = RM45 for the whole day.... murah kan....



 

ni curi-curi lari dari anak2 sekejap semata-mata nak bergambar bertiga.... 

 sebelum balik sempat lar bergambar ngan tuan tanah ni.... kak Zira, kalau nak sewa 
chalet / pondok leh lar call dia ni....

7 comments:

saya_arief said...

best.
;D

yatt said...

mmg best arief tmbh lg dpt lepak ngan kwn2 lama...mcm2 cerita lama keluar :-)

Fyda Rahim said...

aku xnk komen ttg ko g mandi manda .. cume aku nampak.. beg ROXY!!!!!!!!!!.. suke2.. cantek2.. i loikeeee.. haha

yatt said...

fydd : sengall... haa aku beli guna voucher aritu... smpt gak tu last minit pun..:-) berkenan sbb ada kepink2 tuh..

Fyda Rahim said...

kn kn kn.. kdg2 aku beli brg2 ROXY sbb bende alah tu je. haha.. bgs gune.. jgn x gune taun dpn p tuntun lg. hehe.

Anonymous said...

boleh bg no phone owner pondok tu x? smlm pergi lupa nak ambik no phone..

syahidah zalani said...

hye , salam . boleh saya tahu no phone owner tmpt ni ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...