Followers

Tuesday, 18 January 2011

.:korang mcm aku tak?:.



aku tak tau nak describe mcm mana tp kan aku ni selalu ada rasa cm apa yang aku rasa tu selalunya akan jadi something.... tak la nmpk gambaran mcm citer final destination tu haaa...
contohnya aku rasa tak sedap hati kuat sangat 2, 3 hari pastu hubby accident.....naseb tak de pape... kete je la teruk

pastu aku ni setiap kali aku mimpi gigi aku patah.... mmg akan ada berita kematian yg aku akan dengar tak kira la ahli keluarga ke sapa ke tp akan ada org sampaikan kat aku.... org ni meninggal, org tu meninggal.....tu sbb setiap kali aku mimpi pagi tu aku ingat, aku akan call kampung.... tanya parents aku ok ke tak? ada sesapa meninggal ke kat kg jiran2 kat kg ke sapa ke.... mcm tu.....

pastu bila mata aku berkedip tp tak ingat la belah mana mmg aku selalu dengar nak jumpa org jauh or nak nanges..... tp penah sekali tu masa bujang lagi la....mata aku asyik berkedip seminggu mcm tu larr pastu tiba2 kwn baik aku masa sekolah call tiba2 ckp dia dtg KL dan nak jumpa aku.... lepas tu terus mata tak berkedip dah.... dan masa tu aku terpikir oooo dia rupanya org jauh yg aku nak jumpa.....

dan sekarang mata asyik berkedip dari minggu lepas... tengah taip ni pun mata belah kanan dok berkedip..... TAK SUKAAA.... kalau jumpa org jauh tak pe la..... kalau NANGES mcm mana??? 
hukhukhuk.....
*
*
KORANG MCM AKU TAK????????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...