Followers

Wednesday, 5 January 2011

.: lunch terbaekkk di seremban :.

mcm biasa larr blog aku ni kalau bukan pasal makan tak sah lar kan.... :-) 

last week balik dari kursus tu awal dalam kul 11 mcm tu, MIL ambik aku terus bawak pegi Hospital Seremban nak check up atuk kat sana, sblm tu singgah makan dulu kat tmpt biasa kitorang makan kalau kat seremban..

kat sini lauk dia special skit....nak tau apa yg special??



jom kita tgk gambar.....





ni lar kedai nyer... btol2 depan padang persatuan bola sepak negeri sembilan....



haaa ni lar yg special nyer kat sini......
 














masak lemak cili padi dia ada mcm2 jenis, nak daging rusa, kijang, landak, biasanya ada.... cuma kdg2 jer tak de maybe stock susah nak dpt kot..... korang cuma sediakan ongkosss nyer sajer.....




 







tgk jer la kelicinan pingan2 kitorang tu haaa... sebagai bukti kesedapan nyer....  



bayar dulu yerkk sblm balik.... atuk belanja... mak tolong bayarkan.... total utk 4 org makan termasuk bungkus 2 jenis lauk.... RM99.90....

bagi aku sedap lar kat sini ikut tekak kitorang sekeluarga..... hubby kalau dtg sini tak sah kalau tak hirup kuah yg ada dalam pinggan.....
just get ready ngan duit jer la skit kot, sbb aku penah dtg mkn berdua ngan hubby RM70 utk 2 org masa tu ambik udang.... terkejut gak... sib baik de spare duit lebih.... :-) 
 tp mmg sedappppp


3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

pergh menu sume mmg marbeles ko.....meleleh aku tgk ko......ni sape2 ngidam nak mkn daging yg susah nak cari ni leh laa gi sini kan.....

harge mcm okey jugak yatt sebab bende susah nak cari kan......

yatt said...

tu la bagi aku ok larr harga tu... tahap kepedasan dia pun memenuhi selera tekak

Pemilik Blog said...

operasi melawat BlogKawanku..

udang galah tu yg bua meleleh tu....

Jom Layan ni.. INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda .. http://blogmacammacamada.blogspot.com/2011/01/info-rahsia-tambah-traffic-dan-follower.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...