Followers

Thursday, 20 January 2011

.:KHURAFAT:.


smlm petang dari opis, pegi tgk citer khurafat ngan hubby.... ramai yg bagi feedback kata citer ni best aku pun cpt2 booking tak nak jadi mcm citer hantu kak limah tu, asyik penuh je sampai ke sudah aku tak dpt tgk....
so tgk la citer ni awal2 ....

aku ni penakut jugak risau je sbnrnya nak tgk bukan pe takut terbayang2 ke termimpi2 ke kang jenuh pulak hubby nak meneman ke dapur tgh2 malam... hehehe..pegi tgk wayang siap2 bayang blazer dari opis semata2 nak tutup muka kot2 seram ke heheh... citer ni bagi aku ok la gak... ada la gak aku terjerit-jerit dalam panggung tu...nak kata seram sangat tu tak jugak tp banyak aksi suspend....kita budget hantu tu keluar kat sini tp sbnrnya tak...sekali tetiba keluar kat belah lain yg kita tak expect... tu yg buat terkejut tu....tp yg aku respect diorang berani belakon mcm tu... sangat real la...kalau aku tak kot.. huhu

agak menarik la bagi aku, tak la rasa rugi duit beli tiket tp tak berbaloi kan?? citer ni lain sikit dari citer2 hantu melayu yg berlambak kat wayang  skrg ni...yg ni agak seram la tp ok tak sampai teringat2 kot.... aku bagi 3 setengah bintang hehehe..

2 comments:

sabree hussin said...

eh khurafat ni story dia macam mana ye? pasal bela jin jugak ke

yatt said...

sabree : nanti kalau citer tak surprise.. pegi la tgk .. sajer tak nak tulis citer dia mcm mana sbb nak bagi sume pegi tgk.. citer pasal ilmu hitam larr...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...