Followers

Tuesday, 25 January 2011

.:terjah ICE ROOM pulak walaupun dah kenyang:.

hari kejadian adalah hari yang sama dengan makan-makan kat Milwaukee kat enrty smlm....balik dari makan-makan kat Milwaukee tu sampai nilai dalam kepala otak teringat nak pegi mencari desert pulak kat Ice Room... tak kenyang2 la minah sorang ni.... pastu bising gemuk.. :-)







tgk org makan sedap jer kan... jom tgk apa yang sedap kat sini 






cafe ni speciality dia adalah menda ni... aku pun tak tau nak kata apa mende ni nak kata ice cream bukan tp budak-budak masuk2 je pintu cafe ni dah terlompat2 
"Nak aiskrim, Nak aiskrim " aiskrim ke???

nak kata ais kacang pun bukan.... tp yg pasti sejuk sampai ngilu2 gigi makan......








hubby order air ni lepas tgk aku minum menda ni kat ayam penyet... kat ayam penyet kan bnyk air yg ada menatang ni dalam dia.. apa tah benda bulat2 tu.... tak tau jugak.. snowball ke??? eh silap erkk??  tp kat ayam penyet sedap, rasa kenyal2 kat sini tak sedap pun....
biji-bijian tu lembik je....sila jgn order kalau dtg ice room hehe...harga RM5.00



disebabkan kenyang aku order yg ni jer nmpk cm menarik... ala2 pau...dalam dia inti keladi  kecik ni pun RM4.50 wei...




nak rasa gak kan benda yg special kat sini.... so order la satu mende ni RM9.90













gigih menangkap gmbr nak tunjuk yang serina redzuan penah dtg sini utk program JJCM




boleh la sedap jugak... sajer nak try jer...


13 comments:

KamYusuf said...

bestnya yati.. selalu pergi nilai x pernah nak masuk.. nanti nak cuba la kat ice room nie..

yatt said...

welcome to the club...hikhik...pegi try kak kham...best nihh budak2 mesti suka

siTokei said...

wah best2...kat maner kedai tu mcm menarik deconya

yatt said...

si tokei : yang saya pegi ni kat Nilai tp kat tmpt lain pun ada cwgan jugak damansara kot tak silap saya..pegi la try :-) deco dia mmg menarik sgt

Lady of Leisure said...

bukan icecream yer? tapi nampak mcm ice cream hehe.. tak pernah lagi makan sini, nampak yang mcm ice cream tu sedap bebenor.. ehhe

Miecyber said...

Uniknyer makan kat sini...

Uruguay kawal penggunaan internet

yatt said...

lady : tu la nmpk cm ice cream kan.. apa tah nama dia snow ice kot...

miecyber : mmg unique u shud try tis :-)

eastbullet said...

kedai2 macam harga mesti mahal giler.. tak faham aku.. tapi nampak cam banyak jugak aiskrim yang rm9++ tu..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hi..shinnaz here. actually u nampak familiar lah..I mean macam selalu terserempak! ;)

tak pernah lagi pergi Ice Room! nomnomnom ;p

decrewz said...

Yatt, kedai ni mmg jaual eskrim je ke? Wah, macam dunia eskrim.. Cantik design & warna kedai diaorg ni..

Anonymous said...

klu syaza g tmpt nie cam ne la reaksinye...

yatt said...

k.na : nanti dtg nilai kita bawak dia

decrewz : tu la kitorang pun ingat ada ice cream je.. tp dia ada menu lain jugak.. goreng2 pun ada :-)

shinnaz : mebi kat alamanda kot.. sbb pernah perasan awak sekali masa tu kat dlm aussino :-)

yatt said...

eastbullet : tu la...kalau mkn ais kacang dpt 4 mangkuk kot.. hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...